Kvalitetssikring

DANPRO Steel Construction A/S har et fleksibelt kvalitetsstyringssystem som vi tilpasser til hvert enkelt projekt. Vi integrerer bygherrens foreskrevne krav, eller præsenterer vores egen kvalitetsstandard alt efter behov. Det betyder, at bygherren får præcis den kvalitet og dokumentation, der passer til projektet.

Via vores faste samarbejdspartnere kan vi levere bygningstål og stålkonstruktioner der er CE-mærket og fremstillet efter EN1090-1 i fremstillingskategori EXC-1 til EXC-4.

Når projektgranskningen er afsluttet og fokus punkter er udarbejder, udføres de nødvendige tilsynsprogrammer efter vores egen standard eller efter bygherrens krav. Tilsynsprogrammerne har til formål at sikre, at alle kvalitetskrav gennemføres i forbindelse med produktionen af konstruktionen/leverancen.

Vores egne erfarne inspektører eller eksterne inspektions firmaer, som vi arbejder tæt sammen med, udføre inspektionen med udgangspunkt i tilsynsprogrammerne.

I forbindelse med montage af konstruktionerne, som primært udføres af vores egen montører og montageledelse, udarbejdes de nødvendige kontrolplaner med fokus på discipliner som ID tegninger, montagetegninger, modtagelse af materialer, byggesæt mv., afsætning af systemlinjer, koter, kranplaner, tilspænding af bolte, montage af limanker, montagesvejsninger m.m.